Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Evästeinformaatio
OK

Securitas Oy

S-Business-lösningarna innebär effektivitet och automation för företagets ekonomirutiner

Securitas Oy är Finlands ledande säkerhetstjänstföretag. Företaget erbjuder mångsidiga och högklassiga säkerhetstjänster för företag, samfund, den offentliga sektorn och konsumenter. Bolaget har varit verksamt i Finland i över 60 år. Utvecklingschef Elina Soikkeli och servicedirektör Ville Salonen berättar om hur Securitas har dragit nytta av S-Business-kortprodukterna och -tjänsterna.

Elina Soikkeli har en likadan karriär som många andra på Securitas: hon började sommarjobba på flygplatsen för lite över 20 år sedan och vid sidan av studier för att sedan fortsätta inom företaget. Hon har jobbat med många olika uppgifter på företagets ekonomiavdelning.

– Securitas har över 300 bilar i trafik och S-gruppen har ett täckande nätverk med stationer där man kan tanka dem. Det är viktigt att väktarna kan tanka produktionsbilarna var som helst, betonar Elina Soikkeli.

– Även nätverket av matbutiker och hotell är omfattande och används dagligen under resor.

Soikkeli säger att S-Business-korten används runt om i Finland: produktionsbilarna tankas med bränsle och man köper övrig utrustning och betalar exempelvis för övernattning på hotell med S-Business Universalkort. Dessutom har man som nyhet börjat använda kort för sambruk, bland annat för inköp av kaffe och tilltugg för möten.

Ville Salonen, som bland annat ansvarar för segmentet social- och hälsovård, reser runt till Securitas kontor runt om i Finland. S-Business-kortet är alltid med under resan och vid övernattning.

Soikkeli och Salonen ser samma fördelar med S-Business-kortet: man behöver inte gräva efter kvitton i plånboken (det gör ingenting om de tappas bort) och i mobilappen får man information för fakturan direkt vid köpet.

– Dessutom innebär tjänsten S-Business Extranet-tjänsten möjligheten att förhandskontera, vilket förhoppningsvis kommer att underlätta arbetet då man kan importera enskilda rader till inköpsfakturan.  Det innebär ytterligare fördelar för oss: i praktiken behöver kortets användare inte gör något annat då fakturan kommer än att kolla uppgifterna på fakturan är riktiga, konstaterar Elina Soikkeli.

Enligt Soikkeli är det av stor betydelse på Securitas att man kan minska eller helt frångå rutinmässigt arbete, där man måste hantera samma sak flera gånger. Överhuvudtaget skulle det vara bra att introducera teknologiska lösningar av detta slag hos företagskunder för att effektivera ekonomirutinerna.

Logo Securitas

  • ABC
  • Sale
  • Alepa
  • Sokos Hotels
  • Kodin Terra
  • Coffee House
  • Amarillo
  • Rosso