Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Evästeinformaatio
OK

Nurmon Jymy

Tjänsternas omfattning är viktigast för en idrottsförening

Nurmon Jymy har en fantastisk historia och föreningen har förbundit sig att omfattande använda S-gruppens tjänster. Vi gör många människors liv enklare inom ramen för föreningens verksamhet, säger volleybollsektionens ordförande Katariina Toivola.

Gymnastik- och idrottsföreningen Nurmon Jymy har varit en av Finlands största idrottsföreningar i över 90 år. I internationella sammanhang är Nurmon Jymy främst kända för sina brottare, men i Finland förknippas de framför allt med volleyboll. Dessutom har föreningen flera sektioner för bland annat innebandy, gymnastik, boboll och motionärer.

Katariina Toivola är ordförande för volleybollsektionen i Nurmon Jymy. Hon både uppskattar och använder S-gruppens tjänster. Det var Eepees kundrelationschef Tuula Rajala som tipsade henne om S-Business-kortet och det används numera inom hela Jymy.

Våra spelare inom volleybollsektionen är barn från sex år till vuxna. Vi har cirka 300 licensspelare i nästan 50 lag. Föreningen har totalt nästan 1 300 medlemmar. Vi är konstant på resande fot med lagen. Vi bor på hotell och äter under resan. Därför är det bra att betalningssättet är så enkelt som möjligt för lagledarna och föreningens hushållning”, säger Katariina Toivola.

Lagledaren har en viktig roll vid planeringen och genomförandet av resorna. Denne bokar övernattningar och mat, och ansvarar för betalningen på plats. Föreningen har rationaliserat verksamheten på så sätt att varje lag har ett eget bankkonto till vilket deltagarna betalar in avgiften för resorna. Flera lag har redan ett S-Business-kort som lagledarna använder som betalningsmedel.

Jag måste säga att innehållet i den första fakturan var fantastiskt. Dessutom fick jag alla kvitton av lagledaren så att jag kunde jämföra att allt stämde överens. Självklart stämde det överens.”

De gånger man inte stöter på S-gruppens verksamhetsställen på resorna blir det krångligare och det resulterar i pappersarbete för flera personer.

”Om vi inte använder oss av S-gruppens tjänster måste lagledaren ha en handkassa som denne fått av sektionen. Eller också lägger personen ut för tjänsterna och debiterar för dem mot kvitton”, säger Toivola.

Om Nurmon Jymy har en lång historia bakom sig, så kommer föreningen att finnas minst lika länge till, säger Toivola.

”Vi är en viktig fostrande förening i regionen och har en betydande roll i såväl barns som vuxnas liv. Sexåringar kan börja i motionslekklubben för volleyboll. De unga behöver äldre förebilder och dessa finns inom ramen för den egna föreningen, eftersom vi har vuxenlag i division 1 (näst högsta divisionen). Det är viktigt att se högklassig volleyboll redan som ung”, säger Katariina Toivola.

  • ABC
  • Sale
  • Alepa
  • Sokos Hotels
  • Kodin Terra
  • Coffee House
  • Amarillo
  • Rosso