Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Evästeinformaatio
OK

Suosittele S-Business -korttia – kilpailun säännöt

Kilpailun järjestäjän yhteystiedot

S-Business Oy (y-tunnus 2389183-8), PL 210 00088 S-RYHMÄ

Osallistumistapa

Osallistut arvontaan kertomalla parhaimmat kokemuksesi S-Business -kortista S-Business -kortin Facebook -sivun seinälle. Muista käyttää hashtagia #sbusinesskokemus ja osallistut arvontaan.

Osallistumisaika

Osallistumisaika on 18.10 – 28.10.2018, jonka jälkeen arvonta suoritetaan kahden viikon sisällä kilpailuajan päätyttyä.

Osallistumisen ehdot

Voit osallistua kilpailuun jos käytössäsi on S-Business -kortti ja/tai olet yrityksesi S-Business -korttiyhteyshenkilö. Varmistathan edustamaltasi yritykseltä, että voit osallistua arvontaan. SOK-yhtymän työntekijät eivät voi osallistua kilpailuun.

Kilpailun palkinto

Kilpailun voittaja saa edustamalleen yritykselleen ilmaiset polttonesteet yhden kuukauden ajaksi (joulukuu 2018). Ilmaiset polttonesteet koskee yrityksen S-Business -korteilla tehtyjä polttonesteostoja (bensiinit, dieselöljyt) ABC-ketjun toimipaikoissa. Palkinnon enimmäisarvo on 600 €* (sis. alv) ja jos yrityksen polttonesteostot ylittävät ko. summan joulukuussa niin tulee voittajan maksaa ylittävästä osuudesta normaalin polttonestehinnan. Jos yrityksen polttonesteostot alittavat 600 € kyseisenä kuukautena, alijäämää ei hyvitetä voittajalle. Kilpailun palkintoa ei makseta rahana yritykselle tai kilpailuun osallistuneelle vaan voittosumma huomioidaan kilpailun voittajan edustaman yrityksen tammikuun S-Business -laskussa (jossa laskutetaan joulukuun ostotapahtumat), ja laskussa hyvitetään 600 € jos yrityksen polttonesteostot ovat vähintään 600 €.

Arvonnan ajankohta

Arvonta suoritetaan 29.10-11.11 välisenä aikana ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti Facebook -viestillä viimeistään 11.11.2018: S-Business on yhteydessä voittajaan ja pyytää lähettämään edustamansa yrityksen yhteystiedot sähköpostilla osoitteeseen markkinointi.s-business@sok.fi voiton lunastamista varten. Mikäli S-Business ei saa yhteyttä voittajaan viikon kuluessa arvonnan suorittamisesta, arvotaan uusi voittaja.

Voittajan nimen julkaiseminen

Voittajan tai yrityksen nimeä ei lähtökohtaisesti julkaista ellei henkilö näin erikseen halua.

Arpajaisvero

Mahdollisen arpajaisveron suorittaa S-Business.

*600 euron enimmäisarvo ja lupaus kuukauden ilmaisista löpöistä perustuu S-Business -asiakkaiden nykyiseen ostokäyttäytymiseen ja keskiarvo -tankkauksiin kuukaudessa. 600 € on keskimäärin hieman korkeampi eurosumma kuin mitä S-Business -nykyasiakkaat tankkaavat.

Siirry Facebookiin, kerro kokemuksesi ja osallistu arvontaan.

 

Henkilötietoja käsitellään S-Business Oy:n kilpailurekisteriselosteen mukaisesti.

Tämä arvonta ei ole Facebookin tukema tai hallinnoima.

  • ABC
  • Sale
  • Alepa
  • Sokos Hotels
  • Kodin Terra
  • Coffee House
  • Amarillo
  • Rosso