Miten saan tunnukset mobiiliin?

S-Business Extranet -tunnusten avulla pääset kirjautumaan S-Business Oy:n palveluihin. Samat tunnukset ovat käytössä sekä S-Business Extranet -palvelussa (https://extranetservice.s-business.fi) että S-Business -mobiilissa.

  • Mikäli sinulla on Extranet-tunnukset, kirjaudu niillä valitsemalla S-Business -mobiilin etusivulta vaihtoehto Minulla on Extranet-tunnukset
     
  • Mikäli sinulla ei ole Extranet-tunnuksia:
    • Jos sinulla on henkilölle nimetty kortti, voit itse luoda Extranet-tunnukset valitsemalla etusivulta vaihtoehdon Minulla on S-Business -kortti
    • Jos sinulla on yhteiskäyttökortti, katso tämän ohjeen kohta Minulla on yrityksen yhteiskäyttökortti

Mikäli kortti on henkilölle nimetty (eli omalla nimelläsi), voit luoda Extranet-tunnukset suoraan S-Business-mobiilissa. Tunnistaudu ensin, eli syötä mobiiliin korttinumero, voimassaoloaika ja kortin tunnusluku). Tämän jälkeen voit luoda itsellesi Extranet-käyttäjätunnukset ja salasanan.

Jos haluat nähdä yhteiskäytössä olevan kortin tiedot mobiilissa, yrityksen yhteyshenkilön tulee lisätä sinut kyseisen kortin käyttäjäksi Extranet-palvelun kautta. Lisäämisen yhteydessä sinulle lähetetään sähköposti, jossa ohjeistetaan luomaan omat Extranet-tunnukset ja hyväksymään kutsu yhteiskäyttökortin käyttäjäksi.

Mikäli sinulla on käytössä Extranet-tunnukset, mutta salasana on unohtunut, valitse etusivulta Kirjaudu Extranet-tunnuksilla. Pääset tämän jälkeen vaihtamaan salasanan Unohdin salasanani -linkin kautta.