Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön. Käyttöehdot
OK

TA-TU Saneeraus

S-Business Extranet -palvelu mahdollistaa nopean edelleen laskutuksen

Rakentamisen, remontoinnin ja kunnostamisen kokonaisvaltaista palvelua tarjoavan TA-TU Saneeraus Oy:n omistaja-yrittäjä Tuomo Ihalainen on tyytyväinen S-Business -asiakkuuteen. Kuitittomuus on se ykkösjuttu, mutta sen rinnalle hän nostaa Extranet-palvelun, jossa yrityksen ostoja pystyy seuraamaan lähes reaaliajassa.

Tuomo Ihalainen on tehnyt rakennushommia lähes koko ikänsä. Koulun jälkeen hän lähti töihin ”raksalle”, ja aikansa duunia paiskittuaan ajatus omasta yrityksestä alkoi itää ja voimistua.

Kymmenen vuotta sitten Ihalainen pani pystyyn oman TA-TU Saneeraus -nimisen rakennusliikkeen yhdessä vaimonsa Tanjan kanssa. Yrityksen kotipaikka on Hollola ja asiakkaat pääosin Päijät-Hämeestä.

– Maanrakennusta, huoneistoremontteja, uudistuotantoa, viherrakentamista, purkua ja saneerausta, Ihalainen luettelee.

Työntekijöitä on tätä nykyä omilla palkkalistoilla keskimäärin 16, minkä lisäksi yritys työllistää lukuisia alihankkijoita. Kesällä, kun rakentamisen sesonki käy kuumimmillaan, oman väen määrä herkästi tuplaantuu.

– Kulunut vuosi on ollut alalla hyvä, parin miljoonan liikevaihtoa pyörittävä Ihalainen sanoo.

– Töitä on tehty kympillä, niin kuin aina. Tavoitteenamme on jokaisessa projektissa asiakkaalle paras mahdollinen lopputulos, mikä tarkoittaa, että koko rakentamisen ketjun suunnittelusta valvontaan täytyy olla kunnossa.

S-ryhmän palveluja käytetään monipuolisesti

TA-TU Saneeraus hankkii paljon tavaraa Lahdessa sijaitsevasta Kodin Terrasta.

– Laidasta laitaan. Yrityksemme omistamille vuokramökeille vaikkapa vessapaperia ja rakentamisen kohteisiimme toimitusmyyntinä taloja perustuksista ja rungoista kattopelteihin, Ihalainen toteaa.

Yrityksellä on Kodin Terrassa S-Business Rautatili, jonka tapahtumia Ihalaisen sihteeri – yrityksen S-Business yhteyshenkilö – voi kätevästi seurata Extranet-palvelun kautta. Näin pysytään jatkuvasti kärryillä siitä, millaisia tavaroita työmaille on hankittu.

Ostojen edelleen laskutus hoituu myös nopeasti ja vaivattomasti, mikä on paljon isojakin hankintoja tekevällä yritykselle jopa kriittinen ominaisuus.

Kodin Terrassa Ihalainen myös kuuli S-Business -kortista ensimmäisen kerran. Vuosi oli 2015 ja siitä lähtien käytössä on ollut S-Business Rautatilin lisäksi kaksi yhteiskäyttökorttia. Kortteja käytetään monipuolisesti S-ryhmän tarjoamiin palveluihin.

– ABC-asemilla tankkaukseen ja autonpesuun, S-ryhmän ravintoloissa asiakastapaamisissa, työreissuilla Sokos Hotelleissa – niin ja toisinaan myös Prismoissa ja S-marketeissa, kun hankimme vaikkapa kahvitarpeita toimistolle. Kun palvelut ovat monipuoliset ja palveluverkosto tiheä, tulee harvoin eteen tilannetta, jossa passelia korttia ei olisikaan takataskussa.

S-Business -kortin ykkösominaisuus on Ihalaisen mielestä ehdottomasti kuitittomuus.

– Mitä vähemmän kuitteja tarvitsee säilyttää, sen parempi. Eipähän enää kirjanpitäjäkään niin usein perään soittele, mies naurahtaa.

  • ABC
  • Sale
  • Alepa
  • Sokos Hotels
  • Kodin Terra
  • Coffee House
  • Amarillo
  • Rosso