Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Evästeinformaatio
OK

S-Business palvelee myös poikkeustilanteessa

31.03.2020

Haluamme helpottaa yritysarkea ja mahdollistaa kaikille asiakkaillemme S-Business -korttien sujuvan käytön myös vallitsevassa poikkeustilanteessa.

Voit käyttää S-Busineksen digitaalisia palveluita, niin vältyt turhalta liikkumiselta toimipaikoissa.

Asiakaspalvelu auttaa

Poikkeustilanteesta huolimatta pyrimme palvelemaan asiakkaitamme tavalliseen tapaan (mape klo 816).

Toivomme, että hyödynnät maksutonta Extranet-palveluamme, mikäli sinulla on tarvetta esimerkiksi lisäkortteihin, käyttörajan korotukseen tai muihin muutospyyntöihin. Siten pystymme palvelemaan sinua sujuvammin ja vältyt ylimääräisiltä viiveiltä.

Siirry Extranettiin

Kätevä ruoan verkkokauppa

Foodie.fi -palvelussa voitte tilata päivittäistavarat suoraan toimistolle kuljetettuna, tai noutopalvelun avulla haet valmiiksi kootun ruokakassin myymälästä. Saat palvelun käyttöösi, kun luot tunnukset yrityksellesi ja maksat tilauksen S-Business -kortilla. Ostot laskutetaan S-Business -laskulla kuukausittain kuten muutkin kortilla tehdyt ostot.

Huomioithan, että palvelussa voi tällä hetkellä esiintyä ruuhkaa suuren kysynnän vuoksi, joten tilaus kannattaa tehdä hyvissä ajoin. Foodie.fi -palvelu toimii suurissa kaupungeissa. Katso toimitusalueet tarkemmin täältä.

Siirry palveluun

Vaivaton ABC-mobiilitankkaus ja -pesu

Voit maksaa polttonesteet ja autonpesut ABC-asemilla suoraan ABC-mobiilisovelluksen kautta ilman, että tarvitsee käydä maksuautomaatilla.

Mobiilitankkauksen ja -pesun saat käyttöösi, kun lataat ABC-mobiilin omasta sovelluskaupastasi ja tallennat palveluun S-Business -kortin tiedot. ABC-mobiililla maksetut tankkaukset ja autonpesut laskutetaan S-Business -laskulla kuukausittain kuten muutkin korttiostot.

Lue lisää

Riittääkö myymälöissä tavara?

Ruokakauppoihin tulee joka päivä lisää tavaraa, eikä syytä huoleen ole. Yksittäiset tuotealueet voivat olla kasvaneen kysynnän takia hetkellisesti loppu, mutta logistiikka toimii eikä tavaravirta katkea. Lisätietoa löydät mm. seuraavasta uutisesta:

Ruokakaupoissa hamstraaminen rauhoittunut

  • ABC
  • Sale
  • Alepa
  • Sokos Hotels
  • Kodin Terra
  • Coffee House
  • Amarillo
  • Rosso