Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Evästeinformaatio
OK

UUTTA! S-Business -mobiili nyt myös yhteiskäyttöiselle S-Business -kortille

24.01.2020

Kehitämme S-Business -mobiilisovellusta jatkuvasti, ja nyt myös yhteiskäyttöisen kortin haltijat voivat ottaa mobiilin käyttöön. Tällöin yrityksen S-Business -yhteyshenkilö lisää kortin käyttäjien tiedot S-Business Extranet -palveluun.  

Hyödyt kortin käyttäjälle 

S-Business -mobiilissa voi tarkastella yhteiskäyttöisen kortin tietoja ja ostotapahtumia. Lisäksi mobiilissa on mahdollista muun muassa lisätä selitteitä ostoille, seurata ostoja reaaliaikaisesti, löytää S-ryhmän lähin toimipaikka sekä tarkistaa S-Business -kortin PIN-koodi. 

Mitä yhteyshenkilön tulee tehdä?

Toimi näin:

 1. Kirjaudu Extranet-palveluun ja valitse Tilit ja kortit -välilehti. Valitse yhteiskäyttökortti ja klikkaa oikeassa reunassa olevaa nuolisymbolia. 
 2. Voit lisätä yhteiskäyttökortille:  uusia käyttäjiä klikkaamalla Lisää käyttäjiä  tai nykyisiä Extranet-käyttäjiä klikkaamalla Tuo käyttäjiä
 3. Syötä kortin käyttäjien tiedot ja klikkaa Lähetä kutsu. Tämän jälkeen kortin käyttäjä saa toimintaohjeet sähköpostitse. 

Voit katsoa myös ohjevideon täältä 

Mitä kortin käyttäjän tulee tehdä? 

Toimi näin, jos sinulla ei vielä ole Extranet-tunnuksia 

 1. Saat sähköpostiviestin, jossa on linkki Luo Extranet-tunnus tästä.  
 2. Täytä pyydetyt tiedot, keksi salasana (pituus vähintään 8 merkkiä) ja klikkaa Rekisteröidy, jonka jälkeen siirryt Extranet-palveluun.  
 3. Klikkaa Extranet-palvelussa Hyväksy kutsu. Saat palvelulta vahvistuksen, että kutsu on hyväksytty. Voit nyt ladata S-Business -mobiilisovelluksen omasta sovelluskaupasta.  
 4. Extranet-tunnuksen avulla pääset kirjautumaan S-Business -mobiiliin, ja voit tarkastella yhteiskäyttöisen kortin tietoja ja ostotapahtumia.  

Toimi näin, jos sinulla on jo Extranet-tunnukset 

 1. Saat sähköpostiviestin, jossa on linkki Extranet-palveluun. 
 2. Kirjaudu palveluun ja hyväksy kutsu etusivulla.  
 3. Lataa S-Business -mobiilisovellus sovelluskaupastasi. 
 4. Pääset kirjautumaan Extranet-tunnuksella S-Business -mobiiliin, ja voit tarkastella yhteiskäyttöisen kortin tietoja ja ostotapahtumia. 

Mikäli et muista Extranet-salasanaasi, voit tilata uuden salasanan Extranet-palvelun kirjautumissivun kautta. 

Lisätietoja S-Business asiakaspalvelusta (ks. yhteystiedot alla).

 

 • ABC
 • Sale
 • Alepa
 • Sokos Hotels
 • Kodin Terra
 • Coffee House
 • Amarillo
 • Rosso