Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Evästeinformaatio
OK

Innovaatioita sähköiseen taloushallintoon – verkkolaskujen manuaalitiliöinti jäämässä historiaan

05.11.2019

Maksuttomassa S-Business Extranet -palvelussa voi nyt ottaa käyttöön S-Business -laskun ostorivien automaattisen kulutiliöinnin. Kun automaattitiliöinti on käytössä, laskun ostorivit tiliöityvät jatkossa suoraan oikeille kulutileilleen.

Asiakasyrityksen tai tilitoimiston tehtäväksi jää ainoastaan laskurivien tarkastaminen. Tämä nopeuttaa laskujen käsittelyä entisestään ja vähentää tiliöintivirheitä. Palvelu toimii tällä hetkellä Netvisor -taloushallinnossa.

Kulutiliöinti tapahtuu yrityksen oman tilikartan mukaisesti

Voit lisätä ja ylläpitää yrityksen oman tilikartan mukaisia kirjanpidon tilejä Extranet-palvelussa. Kun olet linkittänyt S-ryhmän tuoteryhmät (esim. polttonesteet tai hotellimajoitukset) omiin vastaaviin kirjanpidon tileihin, tilinumerot siirtyvät S-Business -verkkolaskuille heti seuraavasta laskusta alkaen. Laskulle vietävät tiliöintiehdotukset ovat tuoterivikohtaisia.

Miten automaattitiliöinnin saa käyttöön?

Palvelun voi ottaa käyttöön S-Business Extranetin Tilikartan hallinta -osiossa, josta löydät myös tilikartan ylläpito-ohjeen. Lisätietoja automaattitiliöinnistä ja S-Business Extranet-palvelusta saat myös S-Business asiakaspalvelusta.

 

S-Business ja Visma Solutions ovat toteuttaneet S-Business -verkkolaskuille tuoterivitasoisen automaattitiliöinnin, joka automatisoi laskujen käsittelyn. Uudistuksen myötä koko maksamisen prosessi on digitalisoitu ostohetkestä kirjanpitoon asti.

  • ABC
  • Sale
  • Alepa
  • Sokos Hotels
  • Kodin Terra
  • Coffee House
  • Amarillo
  • Rosso