Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön. Käyttöehdot
OK

Innovaatioita sähköiseen taloushallintoon – verkkolaskujen manuaalitiliöinti jäämässä historiaan

18.12.2018

S-Business ja Visma Solutions ovat toteuttaneet S-Business -verkkolaskuille tuoterivitasoisen automaattitiliöinnin, joka automatisoi laskujen käsittelyn. Uudistuksen myötä koko maksamisen prosessi on digitalisoitu ostohetkestä kirjanpitoon asti.

Ottamalla automaattitiliöinnin käyttöön S-Business -laskun ostorivit tiliöityvät jatkossa suoraan oikeille kulutileilleen ja asiakasyrityksen tai tilitoimiston tehtäväksi jää ainoastaan laskurivien tarkastaminen. Tämä nopeuttaa laskujen käsittelyä entisestään ja vähentää tiliöintivirheitä. Palvelu toimii marraskuusta 2018 lähtien Netvisor -taloushallinnossa. Kevään 2019 aikana laajennamme palvelua myös muihin talousjärjestelmiin.

Kulutiliöinti tapahtuu yrityksen oman tilikartan mukaisesti

Voit nyt lisätä ja ylläpitää yrityksen oman tilikartan mukaisia kirjanpidon tilejä maksuttomassa S-Business Extranet-palvelussa. Kun olet linkittänyt S-ryhmän tuoteryhmät (esim. polttonesteet tai hotellimajoitukset) omiin vastaaviin kirjanpidon tileihin, tilinumerot siirtyvät S-Business -verkkolaskuille heti seuraavasta laskusta alkaen. Laskulle vietävät tiliöintiehdotukset ovat tuoterivikohtaisia.

Miten automaattitiliöinnin saa käyttöön?

Palvelun voi ottaa käyttöön S-Business Extranetin Tilikartan hallinta -osiossa, josta löydät myös tilikartan ylläpito-ohjeen. Lisätietoja automaattitiliöinnistä ja S-Business Extranet-palvelusta saat myös S-Business asiakaspalvelusta.

  • ABC
  • Sale
  • Alepa
  • Sokos Hotels
  • Kodin Terra
  • Coffee House
  • Amarillo
  • Rosso